Egy profi, összeszokott csapat vagyunk, Zsani és Niki!

A szépségápolás, a magabiztos megjelenés a mindennapjaink része. Javítja a közérzetünket, komfortérzetünk, ezáltal a teljesítményünket, hatással van munkahelyi és családi kapcsolatainkra.

Mi megteremtjük számodra a magabiztos megjelenést és becsempészünk a rohanó hétköznapjaidba egy kis luxust és én-időt!


Zsani

Bankszakmában eltöltött hosszú évek után jutottam arra az elhatározásra, hogy a számok világából kilépve, egy sokkal emberibb, harmonikusabb és kreatívabb világban, a szépségiparban szeretném tovább építeni a jövőmet.

Immár harmadik éve foglalkozom a saját szépségszalonom vezetésével. Sikerült egy remek, összetartó és szakmájára igényes kis csapatot kialakítani, akikkel öröm a mindennapi munka és együttműködés.

Mindemellett azonban szükségét éreztem egy olyan tevékenységnek, amiben én is megtalálom Önmagam, kiteljesedhetek, adhatok és segíthetek is egyben. Így találtam rá a masszázs szakmára, ami mindezeket nyújtja számomra és tökéletes kiegészítése a szalonom profiljának. Masszőr terapeutaként alkalmam nyílik a hozzám betérő hölgyek különféle kéréseire és problémáira megoldást nyújtani.

Rendelkezem svéd masszázs, lávaköves masszázs, lávakagylós masszázs, csoki masszázs, Kleopátra masszázs és különféle testkezelések pl: cellulit és méregtelenítő tekercselő végzettséggel is. Hölgy vendégeim fordulhatnak hozzám szépészeti kérésekkel, egészségügyi problémákkal, vagy ha pusztán csak ki akarnak szakadni a stresszes mindennapokból.

Niki

Minden munkám elkészítésénél arra törekszem, hogy mikor a vendégem a türkörbe néz, ne a sminket lássa, hanem ragyogó új énjét, amit kiemelünk vele!

A sminkes szakma egy örökké tartó, folyamatos tanulási folyamat, hiszen a technikák állandóan újulnak, az anyagok fejlődnek, a trend pedig mindig változik. Tanulmányaimat kiegészítettem egy maszkmesteri képzéssel, kitanultam a filmes sminkek trükkjeit és technikáit, elsajátítottam a testfestést, az orosz aqua és az airbrush makeup alapjait is, mely utóbbi a mai napig nagy szerelmeim közé tartozik.

A menyasszonyok sminkjének elkészítését nevezném a fő profilomnak, de a kreatív sminkek állnak a legközelebb a szívemhez. Amikor ecsetet ragadhatok, úgy érzem hazaértem …

Okleveles pilla stylistként is szívesen állok rendelkezésére annak, aki természetes hatású, de mégis dús szempillákat szeretne. 

Jeanette Beauty & Wedding Room