Őszi haj és smink workshop

Szeptember 12-én ismét várunk Benneteket a már jól ismert workshopunkra, ahol gyönyörű sminkeket, könnyű frizurákat, fonatokat fogunk készíteni, ezúttal az ősz jegyében. 

Frizura workshop:
Különleges, de mégis egyszerűen elkészíthető feltűzésekkel és fonással kombinált copfokat fogunk ezúttal is készíteni. A frizurát elkészítheted saját hajadon, de hozhatsz magaddal modellt is. 
Kérünk, hogy a workshopra frissen, előző este mosott hajjal érkezz! Amennyiben modellel fogsz dolgozni, úgy ezen kérésünk a modelledre érvényes!

Smink workshop:
A copfok mellett egy könnyen és gyorsan felhelyezhető hétköznapra alkalmas natúr smink elkészítését is megtanítjuk Neked. 
A smink elkészítése és gyakorlása magadon történik, ebben az esetben nem lesz szükséged modellre. 

Mint ahogyan azt már megszoktátok ezúttal is lehetőségetek van csak az egyik, de akár kombináltan mind a kettő workshopunkon részt venni. 

Időpont: 2020. szeptember 12. (szombat)13:00-15:00
15:00-17:00
17:00-19:00
19:00-21:00Helyszín: 1073. Budapest, Osvát utca 7. Jeanette Beauty & Wedding Room

A workshop ára:
Haj vagy smink 7000 Ft/fő (időtartam 2 óra)
Haj és smink 12.000 Ft/fő (időtartam 4 óra)

A fizetés előre utalással történik, a részletekről válasz e-mailben tájékoztatunk! Jelentkezés: jeanettebeautywedding@gmail.com

Kérünk, hogy a kezdési időpont előtt 10 perccel érkezz! Szalonunk várójában kényelmesen tudsz várakozni, míg az előző csoport után a felső szintet fertőtlenítjük! Valamint a jelenlegi kormányrendelet értelmében, szeretnénk megkérni, hogy hozzánk is maszkban érkezz! 

A fent megjelölt időpontokban maximum négy fő részvételét tudjuk elfogadni! Mielőbb regisztráljatok, nehogy lemaradjatok! 
Sok szeretettel várunk! 

Fonás, copf és nappali smink workshop

Újabb workshopunkon ezúttal teljes outlook elkészítésére invitálunk Benneteket! 

A különleges, de mégis egyszerűen kivitelezhető feltűzések és fonással kombinált copfok mellett egy könnyen, gyorsan felhelyezhető mindennapi hordásra alkalmas natúr smink elkészítését is megtanulhatod.


Amennyiben csak a frizura elsajátítása érdekel, jöhetsz egyedül, ha saját hajadon szeretnél gyakorolni, de hozhatsz modellt is, ha inkább máson szeretnéd megtanulni a technikákat. 

A smink készítésének gyakorlása saját magadon történik, modellre ebben az esetben nem lesz szükséged. 

A következő időpontokra tudsz jelentkezni: 9-11 óra: 4 fő
11-13 óra: 4 fő
13-15 óra: 4 fő 
15-17 óra: 4 fő

Kérünk, hogy frissen (előző este) mosott hajjal 😉, smink esetében tiszta, sminkmentes bőrrel érkezz. Ha a fonásokat máson fogod gyakorolni, akkor ez természetesen a modellre vonatkozik.

Minden eszközt mi biztosítunk, hoznod nem kell magaddal semmit. 

Kérünk, hogy a kezdési időpont előtt 10 perccel érkezz! A jelenlegi kormány rendelet szerint viselj maszkot!
Szalonunk fél szuterén várójában kényelmesen várakozhatsz, amíg a workshop helyszínét a felső szinten az előző csoport után fertőtlenítjük!

Helyszín: 1073 Budapest, Osvát utca 7. 
Jeanette Beauty & Wedding Room

Az időpontokra az alábbi email címen tudsz regisztrálni:
jeanettebeautywedding@gmail.com

A workshopokra külön-külön és mindkettőre is lehet jelentkezni. 

Egy workshop ára (haj vagy smink): 7.000 Ft/fő/2óra
Ha mindkettőre szeretnél jelentkezni, akkor kedvezményesen: 12.000 Ft/fő/4óra

A részvételi díjat előre utalással tudod rendezni. Az ezzel kapcsolatos részleteket emailben megküldjük részedre a jelentkezést követően. 

Várunk szeretettel!

Nyári szépség és egészség tábor

8-16 éves korig

Olyan világban élünk, melyben gyermekeink az instagram, facebook, tik-tok oldalak influencerei által közvetített smink, divat és egészség tanácsokon nőnek fel. Természetesen vannak valóban hasznos és megfontolandó irányelvek, de gyakorló szülőként mi magunk is fontosnak tartjuk, hogy leányaink egészséges tiniként, koruknak megfelelő értékrend szerint nőjenek fel, kezdjék meg felsős vagy gimnazista éveiket. 

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a nyári szünet alatt azoknak a – smink, fodrász, kéz és körömápolás iránt érdeklődő – szülőknek
és leányaiknak, akik tartalmas elfoglaltságot, jó közösséget keresnek a nyári szünet idejére! 

A tábor megálmodója és fő szervezője, Panka Zsanett két leánygyermek anyukájaként a gyakorlatban napi szinten tapasztalja az tinédzser leányainál a fent leírtakat. Innen is ered a tábor ötlete, kihasználva saját szépségszalonja adta lehetőségeket.

Zsani gondolja, érdemes megismertetni a gyerekeket az egészséges szépség valódi világával! Mindennek jegyében a gyerekekkel délelőtt a szépségszalonban tartózkodunk, ahol reggeli, tízórai után kb 2 órás foglalkozást tartunk Nekik a 3 alap szépség szakma valamelyikéből. 

Délután jógával, gimnasztika jellegű testmozgással, játékos feladatokkal egy közeli teremben leszünk, valamint a hét egyik napján egy egész napos program keretében lovarda látogatást tervezünk, a lovaglás, lóápolás alapjaival és ennek a csodás sportnak a testi-lelki egészségre gyakorolt hatásával ismertetjük meg a gyerekeket szakképzett oktatók segítségével. 

Kedves Szülők, amennyiben a fentiekben leírtak elnyerték tetszésüket és érdeklődnek a tábor iránt írjanak nekünk a jeanettebeautywedding@gmail.com e-mail címre és a heti programról pontos, részletes leírást küldünk! 

A tábor részvételi díja: 50.000 Ft.

Jeanette Beauty & Wedding Room